Om oss

Vi tycker det är viktigt att det finns ett levande samhälle där det lönar sig att producera i liten skala. Ända sättet att bevara det är att stödja lokala producenter och vi vinner alla på att så många som möjligt får ta del av deras fantastiska produkter som smakar som mat ska. Vi vill därför erbjuda varor som vi vet att alla har behov av och som är lite extra goda och som dessutom finns i vår närhet. Om ingen köper produkter från de lokala producenterna kommer de tyvärr inte att finns kvar så länge till och då har vi bara ett samhälle som består av stormarknader som säljer mat så billigt som möjligt oftast med sämre kvalitet, det tycker vi vore rätt trist.

Som många andra har vi flera gånger sett lokala producenter som säljer sina varor lokalt när man är på väg till lantstället, båten, vänner, m.m. Tyvärr tar man sig sällan tid att stanna för att se vad de har att erbjuda och kanske handla av dem. Det är tråkigt att vi ofta är så stressade så att vi missar möjligheten att på ett enkelt sätt få tillgång till alla fantastiska varor som faktiskt finns i vår närhet. Men visst tar det lite tid att åka runt och handla hos var och en om man nu skulle vilja det, den tiden finns tyvärr inte idag för de allra flesta.

Via oss köper du på ett enkelt sätt produkter direkt från lokala gårdar och producenter som vi sedan levererar direkt hem till din dörr – enkelt, gott och lyxigt – det är vardagslyx.nu

Med goda hälsningar,
Franca och Fredrik