Frågor och svar

I vilka områden levererar ni varor?

Vi levererar inom flera områden söder om Stockholm.  Bland annat till följande områden: Handen, Vega, Kvarntorp, Söderby, Länna, Vendelsö, Brandbergen, Norrby, Skogås samt delar av Huddinge. Kontakta gärna oss om du bor i ett annat område så ska vi se om vi kan lösa det, maila oss här. Eftersom vi lägger in postnummer manuellt, för de områden vi levererar inom, kan det vara så att vi missat att lägga in just ditt postnummer, maila oss här så hjälper vi dig med din order.

När levereras varorna?

Vi kör ut varorna mellan kl. 18-22 på fredagar. Din beställning måste skickas in och betalas senast onsdag kl. 21.00 för att få varan levererad samma vecka. Leverans sker udda veckor. Ställ gärna ut en låda med lock där vi kan lägga varorna för att skydda dem med mot väder och vind och hungriga djur om du inte är hemma vid leveranstillfället.

När måste jag beställa?

För att få leverans på fredag måste beställningen vara lagd och betald senast på onsdagen kl. 21.00 samma vecka. Leverans sker udda veckor.

Hur betalar jag?

Du kan betala med kort eller Swisha till 123 516 67 31.

Hur kan jag kontakta er?

Du kan kontakta oss via Facebook chat, E-mail eller telefon 0708 81 20 81.

Vill du veta mer om oss?

Läs mer om oss och varför vi har startat vardagslyx.nu

Vilka villkor gäller när jag handlar av er?

Allmänt
För att handla från vardagslyx.nu måste du vara 18 år. Är du yngre och vill köpa våra produkter måste du ha målsmans godkännande.

Leverans
Vi kör ut varorna mellan kl. 18-22 på fredagar udda veckor. Din beställning måste skickas in och betalas senast onsdag kl. 21.00 för att få varan levererad samma vecka. Om beställaren ej är hemma vid leveranstillfället lämnas varorna utanför dörren. Det är beställarens ansvar att kontrollera att den adress som uppgivits vid beställningstillfället är korrekt.

Produkternas vikter
Vikter som anges är ca vikter.

Fraktkostnad
Din fraktkostnad beror på hur mycket du beställer samt hur långt vi måste åka för att leverera din vara.

Ånger och returrätt samt reklamation
Vi strävar efter att hålla högsta kvalitet på våra varor och om du skulle vara missnöjd ber vi dig att kontakta oss via email. När du handlar av vardagslyx.nu så omfattas du av Konsumentköplagen och Distansavtalslagen. När det gäller livsmedel gäller inte ångerrätten men om du är missnöjd kommer vi att kompensera dig ändå.

Information om produkter
Vi reserverar oss för tryckfel, fel i information, samt fel i specifikation. All bildinformation på produkterna ska ses som illustrationer och vi kan inte garantera att bilden återger varans exakta utseende och beskaffenhet.